Katso video:

Carissa sileäksi kudottu matto

186285
176.70270.75

[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Kuvaus

Carissa matto on sileäksi kudottu ja sen tyylikäs kuosi antaa sisustukseesi mukavaa vivahdetta. Maton pinta on erittäin helppo pitää puhtaana. Matto onkin nimetty Easy Care matoksi. Voit kostealla liinalla pyyhkäistä likatahrat tai tarvittaessa konepestä maton. Matto soveltuu loistavasti eläinperheisiin tai allergikoille, koska matto on täysin pölyämätön. .

  • Anti-Slip pohja, ei luista.
  • Pehmeäpintainen
  • 30 asteen vesipesu. (konepesu)
  • Pölyämätön, allergiatestattu.
  • Soveltuu lattialämmitys asuntoihin.
  • Easy care, tahrat helppo puhdistaa.
  • Hyvä valon ja värinkesto.
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Carissa sileäksi kudottu matto”
Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS

8.9036
6.9011.90 Metri