Katso video:

Cannes lyhytnukkainen matto

230

Kuvaus

Cannes lyhytnukkainen matto

Cannes lyhytnukkainen matto on monisävyinen ja kohokuvioitu matto.
Cannes matossa on säväys klassista ja modernia tyyliä. Kauniin monisävyinen ja vivahteikas matto, jonka kaunis kohokuviointi säväyttää mieltä. Cannes matto taittaa kauniisti valoa, sen pinta on hieman hohtava ja kuviointi raikkaan moderni. Mattoa löytyy kahdessa eri sävyssä, vaaleanpunaisena ja vaaleanvihreänä, molemmat ovat monisävyisiä, jossa on pohjavärinä vaaleat sävyt ja harmaa. Tällä matolla ilahdutat itseäsi varmasti pitkään. Cannes lyhytnukkaista mattoa löytyy keskilattiakoossa 160×230 cm. Matto on kuin taideteos, jota haluat vain ihailla päivästä toiseen.

Luksusta arkeen

Cannes-matolla saat näyttävyyttä ja luksusta arkeesi tuomalla sen oleskelutiloihisi. Cannes on varma katseenvangitsija, jota vieraasi tulevat varmasti ihastelemaan vielä pitkään. Pehmeän rosoinen ja laadukas pinta tekee matosta erityisen mukavan jalalla astuttavaksi. Matto on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja on kestävä valinta pidempiaikaiseen käyttöön.

Miksi valita Cannes?

  • Ylellinen ja kaunis
  • Monisävyinen ja pehmeä
  • Helppo osa sisustusta
  • Kestävä
  • Katseenvangitsija

Yleiset tiedot:

  • 55% polyesteri, 45% pp heatset
  • Kevyt imurointi
  • Kuivapesu pesulassa
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cannes lyhytnukkainen matto”

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS