Katso video:

Axel juuttimatto

21225

Kuvaus

Axel juuttimatto

Axel juuttimatto on trendikäs mustakuvioinen juuttimatto kodin eteiseen ja oleskelutiloihin. Musta loimilanka antaa eloa ja kontrastia juuttimattoon ja sisustukseesi. Axel juuttimatossa on lisäksi trendikkäät mustat päätykanttaukset.

Sisusta kotisi luonnonmateriaaleja käyttäen bohotyyliin tai luonnolliseen skandinaaviseen sisustukseen.

Juuttimatot tuoksuvat alkuun voimakkaasti, mikä on materiaalille ominaista. Tuoksu hälvenee ajan kanssa ja tuulettamalla mattoa kuivassa ilmassa. Kosteus voi voimistaa tuoksua.

Hoitona matolle toimii hienosti säännöllinen imurointi, tuuletus ja harjaus. Suosittelemme matolle ammattimaista tasopesua.

  • Materiaali: 70% juuttia, 30% puuvillaa
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Axel juuttimatto”

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS