Katso video:

Ashiyan lyhytnukkainen matto

310
279

Kuvaus

Ashiyan matossa on tyylikäs kuviointi, joka luo yleellistä tunnelmaa, joten matto onkin loistava valinta parhaalle paikallesi olohuoneeseen.

Easy clean matot on suunniteltu helppohoitoista mattoa etsivälle. Matto josta ei ominaisuuksia puutu. Matossa on hyödynnetty nanoteknologiaa eli matto on likaa/nesteitä hylkivä. Likatahrat saat puhdistettua sekunneissa kostealla liinalla pyyhkäisemällä. Vaikeimpiin tahroihin voi käyttää mietoa saippualiuosta. Antislip pohjauksen ansioista matto pysyy erinomaisesti paikoillaan. Pohjusaineina on käytetty luonnon vihreita arvoja kunnioittaen olevia ainesosia. Matto on pestävissä pesukoneessa 30 asteen hienopesuohjelmalla. Maton pintakude on miellyttävän pehmeä jalkojen alla. Kude on myös valmistettu pölyämättömäksi, näin ollen matosta ei irtoa asuntoon allergiaa aiheuttavaa pölyä. Matto on testattu laboratoriossa ja valmistettu kestämään vuosia eteenpäin. Uudenlainen teknologia säilyttää maton värit pitkään kuosissaan.

  • Oeko-Tex standard 100 sertifikaatti.
  • Paino 1000g/m2
  • Materiaali: 28% CO, 72% PES
  • Valmistusmaa: Puola
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ashiyan lyhytnukkainen matto”

Toimitus

Postipaketti, nouto lähimmästä Postista

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Postista tai muusta Postin määrittämästä toimipisteestä. Asiakas saa postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Posti säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Koronavirustilanteesta johtuen Posti toimittaa tilauksen asiakkaan asunnon ovelle, eikä sisälle asuntoon kuten normaalitilanteessa. Posti on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

SAATAT TARVITA MYÖS