Katso video:

Aksel juuttimatto

16.80180

[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Kuvaus

Aksel juuttimatto

Aksel juuttimatto on trendikäs mustakuvioinen juuttimatto kodin eteiseen ja oleskelutiloihin. Musta loimilanka antaa eloa ja kontrastia juuttimattoon ja sisustukseesi. Aksel juuttimatossa on lisäksi trendikkäät mustat päätykanttaukset.

Sisusta kotisi luonnonmateriaaleja käyttäen bohotyyliin tai luonnolliseen skandinaaviseen sisustukseen.

Juuttimatot tuoksuvat alkuun voimakkaasti, mikä on materiaalille ominaista. Tuoksu hälvenee ajan kanssa ja tuulettamalla mattoa kuivassa ilmassa. Kosteus voi voimistaa tuoksua.

Hoitona matolle toimii hienosti säännöllinen imurointi, tuuletus ja harjaus. Suosittelemme matolle ammattimaista tasopesua.

  • Materiaali: 70% juuttia, 30% puuvillaa
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aksel juuttimatto”
Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS

8.9036
6.9011.90 Metri