Katso video:

Aalto sileäksi kudottu matto

119

(2 tuotearviota)

[yith_wcwl_add_to_wishlist]

Kuvaus

Aalto sileäksi kudottu matto

Aalto sileäksi kudottu matto on kevyt ja helppohoitoinen sileäpintainen matto trendikkäällä graafisella kuviolla. Matto on säänkestävä ja homehtumaton, joten se sopii myös terasseille ja parvekkeille. Matossa on uv-suojaus, joten värit eivät haalistu auringossa. Helppohoitoinen Aalto matto sopii loistavasti esimerkiksi lapsi- ja lemmikkiperheiden olohuoneeseen. Maton pohja voi olla liukas, joten alle suosittelemme erillistä liukuestettä.

POISTUVA TUOTE!!

  • Materiaali: 100% polypropeenia
  • Paksuus:7-9 mm
  • Hoitona säännöllinen imurointi ja tuuletus
  • Tarvittaessa tasovesipesu
Arviot (2)

2 arviota tuotteelle Aalto sileäksi kudottu matto

  1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

    Mainio matto, sopii hyvin eläintalouteenkin.

  2. Jorma H. (varmistettu kirjoittaja)

    fiSouthern Savonia, Finland

Lisää arvio
Toimitus

Matkahuolto lähellä-paketti, nouto lähimmästä Matkahuollosta

Asiakas noutaa tilauksen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Asiakas saa matkahuollolta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Matkahuolto säilyttää lähetystä 7 vrk:tta, jonka jälkeen lähetys palautuu takaisin lähettäjälle. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Posti/Matkahuolto Kotipaketti, kuljetus asunnon ovelle

Kotipaketti on huolettominen ja helpoin vaihtoehto kun haluat saada paketin suoraan kotiisi. Posti/Matkahuolto on yhteydessä asiakkaaseen toimitusajan sopimiseksi. Kuljetukset tapahtuvat suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 8-21, muilla alueilla jakelu klo 14 mennessä. Mikäli tilaus sisältää useampia tuotteita, Posti/Matkahuolto voi toimittaa lähetyksen monipakettilähetyksenä. Jokaisesta lähetyksestä muodostuu oma lähetystenseurantatunnus.

Nouto Myymälästä

Voit noutaa tilauksen suoraan Mattokeidas myymälästä Tampereelta. Tilaus toimitetaan keskusvarastolta myymälään noudettavaksi, jos kyseistä tuotetta ei ole myymälän varastossa. Tässä kestää 2-5 arkipäivää.  Jos tuotetta löytyy myymälän varastosta, niin tuote on noudettavissa viimeistään seuraavana arkipäivänä. Myymälästä ilmoitetaan vielä erikseen kun tilaus on noudettavissa. Noudathan tilauksen mahdollisimman pian ilmoituksen saatuasi.

Lue lisää mattokeidas.fi toimitustavoista täältä >>

SAATAT TARVITA MYÖS

8.9036
6.9011.90 Metri