Näytetään kaikki 17 tulosta

Boho

Boho eli boheemi sisustus ton luonnonmukaisilla materiaaleilla sisustamista. Tämän sisustuksen peruselementtejä ovat luonnonmukaisuus, eli luonnonmateriaalit ja luonnolliset värit. Rottinki, juutti, bambu ja vaalea puu, sekä tekstiileistä pehmeä villa ja pellava kuuluvat boho-sisustukseen olennaisesti. Boheemin sisustuksen ei tarvitse olla mitenkään tarkkaan harkittuja kokonaisuuksia vaan luonnollinen on kaunista ja tyyliin kuuluukin olla hieman “huolimaton” ja boheemi.

Näytä lisää

21225
Ale!
15
25125
29229
24.65194.65
Ale!
103212
Ale!
125259
106.25220.15
Ale!
74
Ale!
19
169
143.65
99139
Varasto loppu
Ale!
19


Boho sisustaminen | Boho decoration

Boho sisustaminen | Boho decoration. Miten lisätä boheemi tunnelma kotiisi?

Boho-sisustuksessa on kyse rennon ja viihtyisän ilmapiirin luomisesta kotiisi. Kyse on eri värien, tekstuurien ja kuvioiden sekoittamisesta ja yhdistämisestä ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen tilan luomiseksi. Tässä on muutamia vinkkejä siitä, miten voit lisätä boheemia tunnelmaa kotiisi:
  1. Käytä värikkäitä kankaita. Kirkkaat värit ovat olennainen osa boheemia tyyliä. Lisää väriä kotiisi tyynyillä, verhoilla, matoilla tai käyttämällä ylipäätänsä rohkeita sävyjä.
  2. Sekoita ja sovita yhteen erilaisia kuvioita. Yksi boheemin tyylin parhaista puolista on se, että kuosien yhdistelyssä ei ole sääntöjä. Sekoita siis raitoja ja kukkakuvioita, epäsymmetrisiä ja geometrisia kuvioita tai pilkkuja ja ruutuja.
  3. Sisällytä luonnon elementtejä. Boheemissa kodeissa käytetään usein puuta, pajua, rottinkia, juuttia ja muita luonnonmateriaaleja. Ne lisäävät tilaan tekstuuria ja lämpöä.
  4. Ripusta seinille seinävaatteita tai vintage-tekstiilejä. Esimerkiksi makrame seinävaatteet ja tekstiilit eivät ole vain kauniita, vaan ne myös tuovat mielenkiintoisen ulottuvuuden mihin tahansa huoneeseen.
  5. Lisää viherkasveja. Kasvit ovat toinen tärkeä elementti boheemissa sisustuksessa. Ne tuovat eloa tilaan ja auttavat puhdistamaan ilmaa. Valitse helppohoitoisia kasveja, jotta sinun ei tarvitse huolehtia niistä liikaa.
  6. Käytä valaistusta lämpimän ja kutsuvan tunnelman luomiseen . Kynttilät, lamput ja valonjouset ovat kaikki loistavia tapoja lisätä valoa huoneeseen ja luoda samalla viihtyisä tunnelma.

Boho-sisustus: Boho: Ideoita, joilla saat kotisi näyttämään parhaalta

Boho-tyyli on suosittu tapa sisustaa koti. Se yhdistetään usein hippi- tai boheemielämäntyyliin. Boho-tyylissä on kyse ainutlaatuisuudesta ja erilaisuudesta. Tämän ilmeen voi saavuttaa monin eri tavoin, mutta on olemassa joitakin yhteisiä elementtejä, joita voit nähdä useimmissa boho-kodeissa. Väri on yksi Boho-tyylin tärkeimmistä tekijöistä. Tämäntyyppisessä sisustuksessa käytetään usein kirkkaita, rohkeita värejä. Ei kuitenkaan ole välttämätöntä käyttää vain kirkkaita värejä. Voit halutessasi käyttää myös hillitympiä sävyjä. Tärkeintä on sekoittaa ja sovittaa värejä yhteen visuaalisesti mielenkiintoisen tilan luomiseksi. Tekstuuri on toinen tärkeä elementti Boho-tyylisessä sisustuksessa. Se voidaan saavuttaa käyttämällä erilaisia kankaita, mattoja ja materiaaleja. Tärkeintä on jälleen sekoittaa ja sovittaa yhteen mielenkiintoisen ulkoasun luomiseksi. Boho-kodissasi voit käyttää puuvilla-, pellava- ja villakankaiden sekoitusta. Tai voit käyttää erilaisia luonnonmateriaaleja, kuten puuta, kiveä ja lasia. Boho-kodeissa käytetään yleisesti myös kuvioita. Kukkakuviot ovat erityisen suosittuja, mutta voit käyttää mitä tahansa haluamaasi kuviota. Tärkeintä on sekoittaa ja yhdistellä eri kuvioita mielenkiintoisen ilmeen luomiseksi. Voit esimerkiksi käyttää sohvatyynyissä paisley-kangasta ja lisätä siihen raidallisen maton tai tapettireunuksen luodaksesi visuaalista mielenkiintoa. Boho-tyylisen sisustuksen viimeinen elementti ovat koristeet. Tässäkin on tärkeää olla ainutlaatuinen ja erilainen. Etsi epätavallisia esineitä, jotka tuovat tilaan persoonallisuutta. Muutama hyvin valittu koriste voi todella saada huoneen erottumaan joukosta.