Olivatko tähdet kohdillaan? Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi tuotteesta.

Olisipa mukava kuulla, mitä pidit ostamastasi tuotteesta! Itse asiassa se kiinnostaisi varmasti montaa muutakin kuin vain meitä – Siksi kannustammekin sinua kirjoittamaan tuotteesta arvostelun. Arvostelemalla ostamasi tuotteet annat arvokasta ja rehellistä tietoa muille asiakkaille.

Näin teet tuotearvostelun

1. Etsi tuote minkä minkä haluat arvostella mattokeidas.fi verkkokaupasta.
2. Kirjoita tuotearvostelu tuotekortilla kohdassa “arvio”. Arvostele tuote antamalla tähdet 1-5 + kirjoita sanallinen arvostelusi tuotteesta.

3. Jotta voit kirjoittaa arvostelun sinun tulee kirjautua sisään omalle tilille mattokeidas.fi sivulle. Luo ensiksi oma tili jos et ole vielä rekisteröitynyt käyttäjä. Pääset kirjautumaan omalle tilille ja/tai luomaan uuden oman tilin TÄÄLTÄ >>

Palautteesi on meille ja muille asiakkaille tärkeä ❤️

Kiitoksena tuotearvostelusta saat 10€ shoppailurahaa

Lähetämme *shoppailurahaan oikeuttavan etukoodin sinulle sähköpostiin sen jälkeen kun olet käynyt arvostelemassa tuotteita verkkokaupassa.
*Shoppailurahaan oikeuttavan etukoodin minimiostos raja on 100€.

Arvostele Mattokeidas Oy GOOGLESSA

Käy antamassa arvostelusi Mattokeidas Oy:lle googlessa. Mielipiteesi on meille ensiarvoisen tärkeä.

Käy lukemassa muiden arvosteluita

Kiitos kaikkien meidän asiakkaiden, jotka ovat jakaneet omat kokemuksensa MATTOKEIDAS.fi verkkokaupan ja myymälän palvelusta ja tuotteista. Palautteenne on meille tärkeää. Käy lukemassa mitä muut ovat meistä mieltä.

Affiliate / Kumppanuusohjelma

Onko sinulla kotisivu tai blogi? Luotko kenties sisältöä sosiaaliseen mediaan? Oletko vaikuttaja? Haluatko ansaita sillä rahaa ja linkittyä sisustuksen verkkokauppaan? Jos vastasit kysymyksiin Kyllä, voit alkaa ansaita jo tänään!

Maksamme jokaisesta Mattokeidas.fi verkkokaupalle ohjaamastasi asiakkaasta palkkiona jopa 15% tilauksen arvosta! Laita alta olevan linkin kautta hakemus tulemaan! Olemme sinuun yhteydessä niin jutellaan lisää! 🙂 

ps. Kumppanuusohjelma on parhaillaan rakenteilla!

 

[yith_wcaf_registration_form]